Opleidingen

Bent u op zoek naar opleidingen en/of masterclasses die aansluiten bij de huidige ontwikkelingen? Wilt u meer kennis hebben op het gebied van sustainability, verandermanagement (change management) en de Future Proof organisatie? Vanuit ons kennisinstituut Biomimicry Centre geven wij verschillende opleidingen. 

Opleidingen Powered by Nature

Bent u op zoek naar een opleiding die aansluit bij de huidige maatschappelijke ontwikkelingen? Wilt u meer kennis hebben op het gebied van sustainability, verandermanagement en de Future Proof organisatie? Onze biomimicry docenten geven u inzichten in de laatste ontwikkelingen waardoor u in één keer up-to-date bent. 

Sustainability & Business Development Manager (SBDM)

U leert in deze opleiding hoe de natuur u kan helpen om als Sustainability & Business Development Manager het verschil te maken.

Sustainability Compliance & Reporting Manager

In deze opleiding leert u sustainable control en management op basis van biomimicry technieken. 

Sustainable Transition Manager

Tijdens deze opleiding ervaart u hoe u, geïnspireerd door de natuur,  veranderingen efficiënter en effectiever vorm kunt geven. 

Masterclasses Powered by Nature

Volg een masterclass van twee dagen en u bent helemaal op de hoogte van de laatste trends op het gebied van sustainability, verandermanagement en control management.

Richtlijnen voor CO2-voetafdruk.

Gedurende de masterclass Richtlijnen voor CO2-voetafdruk maakt u kennis met verschillende tools zoals de CO2-Prestatieladder en de life cycle assessment (LCA). Hoe kunt u de CO2-uitstoot van uw organisatie berekenen en verwerken?

De masterclass Sustainability & Circulaire Economie bestaat uit het doorgronden van de sustainability doelstellingen en de impact van de circulaire economie. Hoe kunt u uw verdienmodel verduurzamen en tegelijkertijd optimaliseren?

Sustainability & Circulaire Economie

Verandermanagement

Tijdens de masterclass Verandermanagement leert u oude en nieuwe verandertechnieken eigen te maken. Hoe kunt u de veranderingen in uw organisatie op een natuurlijke manier sturen en begeleiden?